30 januari, 2007

Ik ben niet dik, ik ben te kort.



Doet u maar de dungesneden hertenrugfilet gevuld met paddenstoeltjes en sjalotjes, omringd door truffel vinaigrette, gevolgd door een ouderwets dubbel getrokken ossenstaartbouillon met een vleugje madeira. Als tussengerecht voor mij de In knoflook gebakken champignons, gegratineerd met kruidenkaas en als hoofdgerecht gebakken hazenrugfilet met Afferdse kruidkoeksaus. Bij dit alles graag een bijpassend wijnarrrangement.
Daarna graag een coupe dame blanche om vervolgens af te sluiten met een kaasplateau met een glas port waarna ik me zal vervoegen bij de open haard voor een cappucino met een goede cognac en doet u daar maar een schaaltje bonbons bij.

Een eenvoudige doch voedzame maaltijd, zeg maar.

Wat zegt u, of ik wel om mijn figuur denk? Maar natuurlijk, mijn beste. Rond is immers ook een figuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten